Eth Conselh Generau d’Aran a confirmat qu’enes darrères 24 ores s’a amiat a tèrme 1 nau ingrès ena planta COVID-19 der Espitau Val d’Aran, a on actuaument i a 13 persones ingressades peth virus.

Eth govèrn deth Conselh Generau insistís en besonh seguir totes es mesures preventives establides pes autoritats sanitàries (masqueta, distància e igièna) e rebrembe que cau redusir ath maximom era interaccion sociau.

Confirmados 21 casos positivos por COVID-19 en el Valle de Aran

El Conselh Generau d’Aran ha confirmado que en las últimas 24 horas se ha llevado a cabo 1 nuevo ingreso en la planta COVID-19 del Espitau Val d’Aran, donde actualmente hay 13 personas ingresadas por el virus.

El gobierno del Conselh Generau insiste en la necesidad de seguir todas las medidas preventivas establecidas por las autoridades sanitarias (mascarilla, distancia e higiene) y recuerda que hay que reducir al máximo la interacción social.

Confirmats 21 casos positius per COVID-19 a la Val d’Aran

El Conselh Generau d’Aran ha confirmat que en les últimes 24 hores s’ha dut a terme 1 nou ingrés a la planta COVID-19 de l’Espitau Val d’Aran, on actualment hi ha 13 persones ingressades pel virus.

El govern del Conselh Generau insisteix en la necessitat de seguir totes les mesures preventives establertes per les autoritats sanitàries (mascareta, distància i higiene) i recorda que cal reduir al màxim la interacció social.

Info: Conselh Generau d’Aran