En tot seguir es indicacions deth Departament de Salut dera Generalitat, es professionaus sanitaris d’Aran Salut realizaràn aguesti dies pròves antigeniques volontàries as persones que formaràn part des meses electoraus aguest dimenge, 14 de hereuèr, enes eleccions autonomiques.

A compdar d’aué e enquia aguest diuendres, eth Conselh Generau d’Aran, en tot seguir es indicacions deth Departament de Salut dera Generalitat de Catalunya, realizarà pròves d’antigens as persones que conformaràn es meses electoraus aguest dimenge, 14 de hereuèr, enes eleccions autonomiques de Catalunya.

Eth personau sanitari der Espitau Val d’Aran, en tot consultar eth cens electorau, s’a metut en contacte damb es membres des meses e realizarà aguestes pròves as persones qu’atau ac volguen, en tot comprovar que non siguen afectades peth virus e minimizar eth risc de possibles contagis.

Desde hoy el Conselh Generau realiza tests de antígenos a los miembros de las mesas electorales

Siguiendo las indicaciones del Departamento de Salud de la Generalitat, los profesionales sanitarios de Aran Salut realizarán estos días pruebas de antígenos voluntarias a las personas que formarán parte de las mesas electorales este domingo, 14 de febrero, en las elecciones autonómicas.

Desde hoy y hasta este viernes, el Conselh Generau d’Aran, siguiendo las indicaciones del Departamento de Salud de la Generalitat de Catalunya, realizará pruebas de antígenos a las personas que conformarán las mesas electorales este domingo, 14 de febrero, en las elecciones autonómicas de Catalunya.

El personal sanitario del Espitau Val d’Aran, consultando el censo electoral, se ha puesto en contacto con los miembros de las mesas y realizará estas pruebas a las personas que lo deseen, comprobando así que no estén afectadas por el virus y minimizando el riesgo de posibles contagios.

Des d’avui el Conselh Generau realitza tests d’antígens als membres de les meses electorals

Seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat, els professionals sanitaris d’Aran Salut realitzaran aquests dies proves d’antígens voluntàries a les persones que formaran part de les meses electorals aquest diumenge, 14 de febrer, en les eleccions autonòmiques.

Des d’avui i fins a aquest divendres, el Conselh Generau d’Aran, seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, realitzarà proves d’antígens a les persones que conformaran les meses electorals aquest diumenge, 14 de febrer, en les eleccions autonòmiques de Catalunya.

El personal sanitari de l’Espitau Val d’Aran, consultant el cens electoral, s’ha posat en contacte amb els membres de les taules i realitzarà aquestes proves a les persones que ho desitgin, comprovant així que no estiguin afectades pel virus i minimitzant el risc de possibles contagis.

Info: Conselh Generau d’Aran