La HardBike 2021 és una prova ciclista que té com a objectiu descobrir durant 3 jornades bikers, els millors indrets de la Val d’Aran per a la pràctica de la btt en entorns d’alta muntanya i de corriols.

3 jornades dures, que com indica el seu lema «GO HARDBIKE OR GO HOME» faran que l’experiència sigui dura però alhora meravellosa, patint com mai a través dels grans desnivells, però alhora, poden gaudir de corriols revirats que ajudaran a arribar a l’èxtasi biker.

Per la segona edició hi ha preparades unes quantes novetats, la més desatacable se situa en les ubicacions de les diferents etapes, que passaran a ser circulars, ajudant a conèixer d’aquesta manera les 3 zones en les que es divideix la Val d’Aran, així doncs, els participants podran disfrutar d’una etapa 100% Baish Aran, una altra a Mijaran i una darrera al Naut Aran.

Les etapes es duran a terme els dies 2, 3 i 4 de juliol, una època perfecta per trobar la Val d’Aran amb un verd intens i els rius ben carregats d’aigua, element bàsic per al territori i que omple de vida tota la zona. A aquest detall tan important cal sumar que els participants es trobaran en el moment amb més llum de tot l’any, garantint temperatures agradables i la possibilitat de poder disfrutar de les tardes en família després d’una bona dosi de mountainbike pur durant els matins.

Si ets un amant de la BTT i dels singletracks no trobaràs un millor pla per a les dates, prepara’t per viure una experiència única, i és que HardBike té essència pròpia, com la Val d’Aran.

PROGRAMA HB 2021

Dijous 1 de juliol:

17.00: Entrega de la bossa del corredor.

21.00: Tancament de la jornada.

Divendres 2 de juliol:

Aquesta etapa tindrà sortida i arribada al poble de Bossòst.

8.30: Entrega de la bossa del corredor a aquells que no l’hagin pogut recollir el dia abans.

9.50: Obertura del calaix de sortida.

10.00: Sortida de la primera etapa

12.15: Obertura del dinar.

14.30: Final de la jornada

Dissabte 3 de juliol:

Aquesta etapa tindrà sortida i arribada al poble de Vielha.

8:30 Entrega de la bossa del corredor a aquells que no l’hagin pogut recollir el dia abans.

9.20: Obertura del calaix de sortida.

9.30: Sortida de la segona etapa

12.15: Obertura del dinar.

15.00: Final de la jornada

Diumenge 4 de juliol:

Aquesta etapa tindrà sortida i arribada al poble d’Arties.

9.20: Obertura del calaix de sortida.

9.30: Sortida de la segona etapa

12.15: Obertura del dinar.

14.30: Entrega de premis i final de la jornada (si hi ha algun corredor que no ha creuat meta, es donaran 30 minuts de cortesia, tancant definitivament a les 15.00).

Info: HB 2021