La regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran acumula cinc dies seguits de descens dels nous contagis.

El Departament de Salut de la Generalitat ha informat que s´han comptabilitzat 545 casos positius acumulats des de l’inici de la pandèmia, els mateixos que el dia anterior en aquesta regió sanitària.

La tendència a la baixa de nous contagis de covid-19 a la regió sanitària de l’Alt Pirineu i Aran ha culminat aquest dilluns amb un retorn a unes xifres que feia dies que no es veien. Així, segons les dades facilitades pel Departament de Salut, en les darreres 24 hores no s’ha notificat cap nou positiu. Aquesta és una xifra inferior a la del dia anterior, quan es va notificar un sol cas nou, que a la vegada era inferior als tres dies anteriors amb tres, quatre i sis casos, respectivament. L’Alt Pirineu i Aran, doncs, encadena cinc dies seguits de descens pel que fa a nous contagis.

Es manté, des del 18 d’abril, fa més de dos mesos, la xifra de 30 morts, 13 en hospitals, 7 en residències geriàtriques, 2 al seu domicili i 8 més no classificats. A les residències de gent gran s’han registrat 106 positius i les altes hospitalàries sumen 176.

A la Val d’Aran es mantenen les xifres de 160 casos d’infectats, 797 sospitosos i 6 morts des de l’inici de la pandèmia.

Info. Gencat.cat/Aran Notícies