L’INS d’Aran informa a través de la seva web del confinament dels grups 1r ESO C, 1r ESO B, 2n TSEAS (Tècnic Superior en Enseyament i Animació Socioesportiva), 1r ESO A, i 3r ESO C, per COVID-19 desprès de les informacions del Servei d’Epidemiologia.

El servei d’epidemiologia ha informat que hi ha un alumne positiu per COVID-19 a 1r ESO C i un altre a 1r ESO B, i que per tant, s’ha de confinar tot l’alumnat d’aquests grups fins el dia 27 de febrer. El dia d’incorporació a l’institut serà el dia 1 de març si no hi ha noves indicacions.

Per altra part, hi ha dos alumnes positius per COVID-19 a 2n TSEAS, i per tant, s’ha de confinar tot l’alumnat d’aquest grup fins el dia 26 de febrer. El dia d’incorporació a l’institut serà el dia 1 de març si no hi ha noves indicacions.

Hi ha un alumne positiu per COVID-19 a 1r ESO A, i per tant, s’ha de confinar tot l’alumnat d’aquest grup fins el dia 22 de febrer. El dia d’incorporació a l’institut serà el dia 23 de febrer si no hi ha noves indicacions.

Hi ha un alumne positiu per COVID-19 a 3r ESO C, i per tant, s’ha de confinar tot l’alumnat d’aquest grup fins el dia 22 de febrer. El dia d’incorporació a l’institut serà el dia 23 de febrer si no hi ha noves indicacions.

A tots els alumnes d’aquests grups educatius se’ls ha realitzat la prova PCR als mòduls de la zona d’urgències de l’hospital de la Val d’Aran.

Les classes continuaran de manera telemàtica amb l’horari habitual.

La Val d’Aran té ara per ara 4 centres educatius amb grups confinats per COVID-19 dels 15 existents.

Info: INS d’Aran