Eth totau de casi de COVID-19 confirmadi en Aran ei de 177.

Eth Conselh Generau d’Aran a comunicat qu’aguesti naui positius an estat confirmadi a trauès dera pròva PCR e se trapen en isolament domiciliari.

En aguesti moments, es professionaus sanitaris der Espitau Val d’Aran realizen eth seguiment des contactes des cinc naui confirmadi e non se descarte que i age mès casi positius.

Actuaument, eth totau de casi de COVID-19 confirmadi en Aran ei de 177: 103 detectadi a trauès dera pròva PCR (qu’identifique era infeccion) e 74 a trauès des pròves immunologiques.

Eth govèrn deth Conselh Generau d’Aran torne a demanar responsabilitat e prudéncia ara ciutadania entà esvitar un nau rebròt, que pòt auer conseqüéncies nefastes entara sanitat e economia araneses.

Cinco nuevos casos confirmados de COVID-19 en el Valle de Aran

El total de casos de COVID-19 confirmados en Aran es de 177.

El Conselh Generau d’Aran ha comunicado que estos nuevos positivos han sido confirmados a través de la prueba PCR y se encuentran en aislamiento domiciliario.

En estos momentos, los profesionales sanitarios del Espitau Val d’Aran realizan el seguimiento de los contactos de los cinco nuevos confirmados y no se descarta que haya más casos positivos.

Actualmente, el total de casos de COVID-19 confirmados en Aran es de 177: 103 detectados a través de la prueba PCR (que identifica la infección) y 74 a través de las pruebas inmunológicas.

El gobierno del Conselh Generau d’Aran vuelve a pedir responsabilidad y prudencia a la ciudadanía para evitar un nuevo rebrote, que puede tener consecuencias nefastas para la sanidad y economía aranesas.

Cinc nous casos confirmats de COVID-19 a la Val d’Aran

El total de casos de COVID-19 confirmats a l’Aran és de 177.

El Conselh Generau d’Aran ha comunicat que aquests nous positius han estat confirmats a través de la prova PCR i es troben en aïllament domiciliari.

En aquests moments, els professionals sanitaris de l’Espitau Val d’Aran realitzen el seguiment dels contactes dels nou cinc confirmats i no es descarta que hi hagi més casos positius.

Actualment, el total de casos de COVID-19 confirmats a l’Aran és de 177: 103 detectats a través de la prova PCR (que identifica la infecció) i 74 a través de les proves immunològiques.

El govern del Conselh Generau d’Aran torna a demanar responsabilitat i prudència a la ciutadania per a evitar un nou rebrot, que pot tenir conseqüències nefastes per a la sanitat i economia araneses.

Info: Conselh Generau d’Aran