En una altra actuació, van denunciar administrativament un camioner per circular temeràriament per la N-230 a Vielha.

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra van denunciar penalment, el passat 13 de setembre, un home, de 45 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Colmenar (Màlaga), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de begudes alcohòliques.

Els fets van succeir el passat dilluns durant un control de transports que es va muntar a la N-230, a l’altura del punt quilomètric 175, dins del terme municipal de Vielha.

Durant l’operatiu es va aturar un camió articulat, que feia transport de mercaderies entre Espanya i Regne Unit, i van comprovar que el conductor presentava símptomes evidents de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques. En la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu d’1,51 mg/l, deu vegades més del màxim permès.

Els agents van immobilitzar el camió i el conductor haurà de comparèixer davant del jutjat d’instrucció de Vielha quan sigui requerit.

D’altra banda, ahir es va denunciar administrativament un conductor, de 55 anys i veí de Lleida, per conduir temeràriament mentre circulava per la N-230, a l’altura de Vielha.

Els fets van passar ahir, a les 16:44 hores, quan des del Centre de Conservació del túnel de Vielha ens van alertar de la presència d’un camió que circulava de manera anòmala. Concretament, envaïa el carril contrari de la circulació posant en risc la resta dels vehicles.

Poc després, en un control de vigilància d’infraccions, una dotació policial va aconseguir localitzar i denunciar el camioner per aquests fets.

Info: Comunicació Mossos d’Esquadra

Foto: ACN