Er Ajuntament de Naut Aran seguís pendent aguest mes de seteme damb era sua campanha toristica iniciada eth passat mes de junhsèga ena quau aufrie abonaments descompde d’entre 5 e 25 èuros as visitants que se lotjauen en municipi pendent tres nets o mès.

Ua inversion de 50.000 èuros damb era que se pretenie que s’apropèssen toristes ath territòri de toti es punts dera geografia espanhòla.

Damb aguesti tiquets, es clients poderàn beneficiar-se d’auantatges en restaurants, guides de montanha, supermercats, gasolinères o petiti comèrci coma hormatgeries e botigues de ceramica.

Er objectiu primordiau deth consistòri ei eth de poder atrèir un gran nombre de visitants pendent aguest mes de seteme dempús des granes chifres obtengudes eth passat mes d’agost. En aguest sens, se preten ajudar ath màxim as vesins deth municipi a que poguen revertir es pèrtes que se les agen pogut ocasionar es mesi anteriors pera crisi deth coronavirus.

Segontes eth baile de Naut Aran, Cesar Ruiz-Canela, “credem qu’aguestes setmanes an fòrça potenciau entà atrèir a visitants ara Val d’Aran e, encara mès, en tot veir eth succès qu’auem agut en plen agost. Aguesta accion qu’auem impulsat des der ajuntament cèrque ajudar ath petit comèrç d’ua forma dirècta”.

Entre es lòcs destacadi qu’an escuelhut es toristes ath long der estiu, destaquen es excursions as lacs de Colomèrs, eth lac de Bacivèr, o era rota pes diuèrsi pòbles dera zòna de Naut Aran.

Era campanha de promocion toristica finalize eth pròplèu 30 de seteme.

L’Ajuntament de Naut Aran continua amb la campanya de promoció turística durant aquest mes de setembre

L’Ajuntament de Naut Aran prossegueix durant aquest mes de setembre amb la seva campanya turística iniciada el passat mes de juliol en la qual oferia abonaments descompte d’entre 5 i 25 euros als visitants que s’allotjaven en el municipi durant tres nits o més.

Una inversió de 50.000 euros amb la qual es pretenia que s’apropessin turistes al territori de tots els punts de la geografia espanyola.

Amb aquests tiquets, els clients podran beneficiar-se d’avantatges en restaurants, guies de muntanya, supermercats, gasolineres o petits comerços com formatgeries i botigues de ceràmica.

L’objectiu primordial del consistori és el de poder atreure a més visitants durant aquest mes de setembre després de les grans xifres obtingudes el passat mes d’agost. En aquest sentit, es pretén ajudar al màxim als veïns del municipi a que puguin revertir les pèrdues que se’ls hagin pogut ocasionar en mesos anteriors per la crisi del coronavirus.

Segons l’alcalde de Naut Aran, Cesar Ruiz-Canela, “creiem que aquestes setmanes tenen molt potencial per atreure a visitants a la Val d’Aran i, encara més, veient l’èxit que hem tingut en ple agost. Aquesta acció que hem impulsat des de l’ajuntament busca ajudar al petit comerç d’una forma directa”.

Entre els llocs destacats que han triat els turistes al llarg de l’estiu, destaquen les excursions als llacs de Colomèrs, el llac de Bacivèr, o la ruta pels diferents pobles de la zona de Naut Aran.

La campanya de promoció turística finalitza el proper 30 de setembre.

El Ayuntamiento de Naut Aran continúa con la campaña de promoción turística durante este mes de septiembre

El Ayuntamiento de Naut Aran prosigue durante este mes de septiembre con su campaña turística iniciada el pasado mes de julio en la que ofrecía bonos regalo de entre 5 y 25 euros a los visitantes que se hospedaban en el municipio durante tres noches o más.

Una inversión de 50.000 euros con la que se pretendía que se acercaran turistas al territorio de todos los puntos de la geografía española.

Con estos tickets, los clientes podrán beneficiarse de ventajas en restaurantes, guías de montaña, supermercados, gasolineras o comercios pequeños como queserías o tiendas de cerámica.

El objetivo primordial del consistorio es el de poder atraer a más visitantes durante este mes de septiembre después de las grandes cifras obtenidas durante el pasado mes de agosto. En este sentido, se pretende ayudar al máximo a los vecinos del municipio a que puedan revertir las pérdidas que se les hayan podido ocasionar en meses anteriores por la crisis del coronavirus.

Según el alcalde de Naut Aran, Cesar Ruiz-Canela, “creemos que estas semanas tienen mucho potencial para atraer a visitantes al Valle de Arán y, aún más, viendo el éxito que hemos tenido en pleno agosto. Esta acción que hemos impulsado desde el ayuntamiento busca ayudar al pequeño comercio de una forma directa”.

Entre los lugares destacados que han elegido los turistas a lo largo del verano, destacan las excursiones a los lagos de Colomèrs, el lago de Bacivèr, o la ruta por los distintos pueblos de la zona de Naut Aran.

La campaña de promoción turística finaliza el próximo 30 de septiembre.

Info: Ajuntament de Naut Aran