Aguesta setmana, era installacion municipau a acuelhut eth rodatge d’un nau espaci televisiu qu’encara non a data d’estrea.

Ena grabacion d’aguest espaci televisiu i a participat eth patinador aranés, Tòn Cónsul, vesin de Vielha e Mijaran, e que se formèc enes files deth Club d’Espòrts de Gèu Val d’Aran.

Eth rodatge s’a amiat a tèrme ena pista de gèu, coma complement a ua filmacion realizada en municipi de Vielha e Mijaran, e que s’emeterà en orari de net.

La pista de hielo del Palai de Gèu de Vielha escenario de la grabación de un programa de RTVE con la participación del patinador aranés, Tòn Cónsul

Esta semana, la instalación municipal ha acogido el rodaje de un nuevo espacio televisivo que todavía no tiene fecha de estreno.

En la grabación de dicho espacio televisivo ha participado el patinador aranés, Tòn Cónsul, vecino de Vielha e Mijaran, y que se formó en la filas del Club d’Espòrts de Gèu Val d’Aran.

El rodaje se ha llevado a cabo en la pista de hielo, como complemento a una grabación realizada en el municipio de Vielha e Mijaran, y que se emitirá en horario de noche.

La pista de gel del Palai de Gèu de Vielha escenari de l’enregistrament d’un programa de RTVE amb la participació del patinador aranès, Tòn Cónsul

Aquesta setmana, la instal·lació municipal ha acollit el rodatge d’un nou espai televisiu que encara no té data d’estrena.

En l’enregistrament d’aquest espai televisiu hi ha participat el patinador aranès, Tòn Cónsul, veí de Vielha e Mijaran, i que es va formar en la files del Club d’Espòrts de Gèu Val d’Aran.

El rodatge s’ha dut a terme en la pista de gel, com a complement a un enregistrament realitzat en el municipi de Vielha e Mijaran, i que s’emetrà en horari de nit.

Info: Ajuntament de Vielha e Mijaran

Foto Tòn Consul: Irene Villalón