Er Ajuntament de Naut Aran, a prepausat bastir ua hònt de pèira qu’anarà ena plaça Carrèra de Garòs. Se plaçarà en aqueth endret pr’amor qu’hège uns 60 ans i auie ua auta hònt deth madeish estil, e totun, acabèc desapareishent.

Damb aguesta actuacion se pretèn recuperar part deth patrimòni istoric e culturau dera zòna. En totau, s’an destinat mès de 7500 èuros en aguesta actuacion.

Ath delà, era EMD d’Arties e Garòs, damb un pressupòst de 2.000 èuros, a substituït era anterior hònt que se trapaue ath costat dera glèisa pr’amor que se produsien filtracions ena capèla.

Garós contará con dos nuevas fuentes públicas

El Ayuntamiento de Naut Aran, ha propuesto construir una fuente de piedra que irá situada en la plaza Carrèra de Garòs. Si situará en este lugar porque hacía unos 60 años había otra fuente del mismo estilo que acabó desapareciendo.

Con esta actuación se pretende recuperar parte del patrimonio histórico y cultural de la zona. En el total, se han destinado más 7500 euros a esta nueva actuación.

Además, la EMD de Arties y Garòs, con un presupuesto de 2.000 euros, ha sustituido la anterior fuente que se encuentra junto a la iglesia porque se produjeron filtraciones en la capilla.

Garòs comptarà amb dues noves fonts públiques

L’Ajuntament de Naut Aran, ha proposat construir una font de pedra que anirà situada a la plaça Carrèra de Garòs. Se situarà en aquest indret perquè feia uns 60 anys hi havia una altra font del mateix estil, que va acabar desapareixent.

Amb aquesta actuació es pretén recuperar part del patrimoni històric i cultural de la zona. En total s’han destinat més 7500 euros en aquesta nova actuació.

A més, l’EMD d’Arties i Garòs, amb un pressupost de 2.000 euros, ha substituït l’anterior font que es trobava al costat de l’església perquè es produïen filtracions a la capella.

Info: Ajuntament de Naut Aran