Aguest longmetratge, protagonizat per actor Tamar Novas, serà era prumèra produccion nadalenca espanhòla dera plataforma Netflix, eth sòn rodatge a començat dejà en Madrid e contunharà pendent aguest iuèrn en pòble d’Arties e tanben en Benasque.

Era Val d’Aran serà un des scenaris dera pellicula “A mil kilómetros de la Navidad”, eth prumèr longmetratge nadalenc de produccion espanhòla de Netflix. Aguesta comèdia serà protagonizada per actor Tamar Novas, dirigida per Álvaro Fernández Armero, damb guion de Francisco Arnal e Daniel Monedero, e produsida per Kiko Martínez.

Eth rodatge comencèc eth passat 22 de deseme en Madrid e ei previst que contunhe pendent es prumèri mesi d’aguest 2021 en pòble d’Arties e tanben en Benasque.

“Ei tot un aunor entara Val d’Aran auer estat escuelhuda coma scenari entà ua pellicula coma A mil kilómetros de la Navidad” assegurauen es conselhèrs d’Economia, Torisme e Promocion Economica, Juan Antonio Serrano e Josep Canut, en tot híger que: “èm segurs qu’es nòsti paisatges e er encant des nòsti pòbles non deisharàn indiferents as espectadors”.

La Val d’Aran, escenario de la película “A mil kilómetros de la Navidad” de Netflix

Este largometraje, protagonizado por el actor Tamar Novas, será la primera producción navideña española de la plataforma Netflix, su rodaje ha comenzado ya en Madrid y continuará durante este invierno en el pueblo de Arties y también en Benasque.

La Val d’Aran será uno de los escenarios de la película “A mil kilómetros de la Navidad”, el primer largometraje navideño de producción española de Netflix. Esta comedia estará protagonizada por el actor Tamar Novas, dirigida por Álvaro Fernández Armero, con guion de Francisco Arnal y Daniel Monedero, y producida por Kiko Martínez.

El rodaje comenzó el pasado 22 de diciembre en Madrid y está previsto que continúe durante los primeros meses de este 2021 en el pueblo de Arties y también en Benasque.

“Es todo un honor para la Val d’Aran haber sido escogida como escenario para una película como A mil kilómetros de la Navidad” aseguraban los consejeros de Economía, Turismo y Promoción Económica, Juan Antonio Serrano y Josep Canut, añadiendo que: “estamos seguros que nuestros paisajes y el encanto de nuestros pueblos no dejarán indiferentes a los espectadores”.

La Val d’Aran, escenari de la pel·lícula “A mil kilómetros de la Navidad” de Netflix

Aquest llargmetratge, protagonitzat per l’actor Tamar Novas, serà la primera producció nadalenca espanyola de la plataforma Netflix, el seu rodatge ha començat ja a Madrid i continuarà durant aquest hivern al poble d’Arties i també a Benasc.

La Val d’Aran serà un dels escenaris de la pel·lícula “A mil kilómetros de la Navidad”, el primer llargmetratge nadalenc de producció espanyola de Netflix. Aquesta comèdia estarà protagonitzada per l’actor Tamar Novas, dirigida per Álvaro Fernández Armero, amb guió de Francisco Arnal i Daniel Monedero, i produïda per Kiko Martínez.

El rodatge va començar el passat 22 de desembre a Madrid i està previst que continuï durant els primers mesos d’aquest 2021 al poble d’Arties i també a Benasc.

“És tot un honor per a la Val d’Aran haver estat triada com a escenari per a una pel·lícula com A mil kilómetros de la Navidad” asseguraven els consellers d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Juan Antonio Serrano i Josep Canut, afegint que: “estem segurs que els nostres paisatges i l’encant dels nostres pobles no deixaran indiferents als espectadors”.

Info: Conselh Generau d’Aran