Libreries damb parades en carrèr entath Sant Jòrdi d’ostiu.

Segontes a informat eth Grèmi de Libretèrs es establiments se responsabilizen dera gestion des coes e era mantenença dera distància de seguretat.

Eth Sant Jòrdi d’ostiu se celèbre de manèra desparièra en Catalonha, en foncion dera situacion sanitària de cada territòri, maugrat qu’eth Grèmi de Floristes de Catalonha e eth Grèmi de libretèrs placen es ciutadans a crompar libres e ròses.

Pera sua part es bibliotèques d’Aran, profiten era escadença deth Sant Jòrdi d’ostiu entà arrebrembar era importància de crompar libres enes libreries dera Val d’Aran en supòrt deth comèrç locau.

Les llibreries i biblioteques de la Val d’Aran celebren el Sant Jordi d’estiu

Llibreries amb parada al carrer per al Sant Jordi d’estiu.

Segons ha informat el Gremi de Llibreters els establiments es responsabilitzen de la gestió de les cues i el manteniment de la distància de seguretat.

El Sant Jordi d’estiu es celebra de manera desigual arreu de Catalunya, en funció de la situació sanitària de cada territori, tot i que el Gremi de Floristes de Catalunya i el Gremi de llibreters emplacen els ciutadans a comprar llibres i roses.

Des de les biblioteques d’Aran, aprofiten l’ocasió del Sant Jòrdi d’estiu per recordar la importància de comprar llibres en les llibreries de la Val d’Aran per donar suport al comerç local.

Las librerías y bibliotecas de la Val de Aran celebran el Sant Jordi de verano

Librerías con parada en la calle para el Sant Jordi de verano.

Según ha informado el Gremio de Libreros los establecimientos se responsabilizan de la gestión de las colas y el mantenimiento de la distancia de seguridad.

El Sant Jordi de verano se celebra de manera desigual en Cataluña, en función de la situación sanitaria de cada territorio, aunque el Gremio de Floristas de Cataluña y el Gremio de libreros emplazan a los ciudadanos a comprar libros y rosas.

Desde las bibliotecas de Aran, aprovechan la ocasión del Sant Jordi de verano para recordar la importancia de comprar libros en las librerías de la Val d’Aran para apoyar al comercio local.