Pendent es pròplèus dissabtes deth mes d’agost s’aufrirà un cicle de concèrts gratuïts de musica gospel, classica e jazz en Santuari de Montgarri, era Capèla de Sant Blai e en Plan Batalhèr.

Eth Conselh Generau d’Aran, a trauès de Foment Torisme Val d’Aran, a iniciat eth cicle de concèrts gratuits Aran Musicau, peth quau s’organizaràn tres concèrts de musica gospel, classica e jazz en Santuari de Montgarri, ena Capèla de Sant Blai e en Plan Batalhèr es dissabtes 15, 22 e 29 d’agost, respectivament.

“Auem adaptat era nòsta aufèrta culturau tipica d’aguestes dates ara situacion actuau, en tot trasladar aguesti concèrts ar exterior entà poder complir damb es protocòls de seguretat establidi”, afirmaue eth conselhèr d’Economia, Torisme e Promocion economica, Juan Antonio Serrano.

Aguesta iniciatiua, que se desvolòpe damb era collaboracion der Archiprestat dera Val d’Aran e era Deputacion de Lleida, promò era aufèrta culturau en tot méter en valor tres scenaris emblematics deth territòri.

Pendent aguestes actuacions serà obligatòri complir damb es mesures de seguretat marcades pes autoritats competentes coma er usatge de masqueta, sauvar era distància sociau e er emplec des mesures igieniques corresponentes.

El Conselh Generau d’Aran inicia el ciclo de conciertos gratuitos “Aran Musicau”

Durante los próximos sábados del mes de agosto se ofrecerá un ciclo de conciertos gratuitos de música góspel, clásica y jazz en el Santuario de Montgarri, la Capilla de Sant Blai y en el Plan Batalhèr.

El Conselh Generau d’Aran, a través de Foment Torisme Val d’Aran, ha iniciado el ciclo de conciertos gratuitos Aran Musicau, por el cual se organizarán tres conciertos de música góspel, clásica y jazz en el Santuario de Montgarri, la Capilla de Sant Blai y en el Plan Batalhèr los sábados 15, 22 y 29 de agosto, respectivamente.

“Hemos adaptado nuestra oferta cultural típica de estas fechas a la situación actual, trasladando estos conciertos al exterior para poder cumplir con los protocolos de seguridad establecidos”, afirmaba el consejero de Economía, Turismo y Promoción Económica, Juan Antonio Serrano.

Esta iniciativa, que se desarrolla con la colaboración der Arzobispado de la Val d’Aran y la Diputación de Lleida, promueve la oferta cultural a la vez que pone en valor tres escenarios emblemáticos del territorio.

Durante estas actuaciones será obligatorio cumplir con las medidas de seguridad marcadas por las autoridades competentes como el uso de la mascarilla, guardar la distancia social y el cumplimiento de las medidas higiénicas correspondientes.

El Conselh Generau d’Aran inicia el cicle de concerts gratuïts “Aran Musicau”

Durant els pròxims dissabtes del mes d’agost s’oferirà un cicle de concerts gratuïts de música gospel, clàssica i jazz al Santuari de Montgarri, la Capella de Sant Blai i el Plan Batalhèr.

El Conselh Generau d’Aran, a través de Foment Torisme Val d’Aran, ha iniciat el cicle de concerts gratuïts Aran Musicau, pel qual s’organitzaran tres concerts de música gospel, clàssica i jazz al Santuari de Montgarri, la Capella de Sant Blai i el Plan Batalhèr els dissabtes 15, 22 i 29 d’agost, respectivament.

“Hem adaptat la nostra oferta cultural típica d’aquestes dates a la situació actual, traslladant aquests concerts a l’exterior per a poder complir amb els protocols de seguretat establerts”, afirmava el conseller d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Juan Antonio Serrano.

Aquesta iniciativa, que es desenvolupa amb la col·laboració der Arquebisbat de la Val d’Aran i la Diputació de Lleida, promou l’oferta cultural alhora que posa en valor tres escenaris emblemàtics del territori.

Durant aquestes actuacions serà obligatori complir amb les mesures de seguretat marcades per les autoritats competents com l’ús de la mascareta, guardar la distància social i el compliment de les mesures higièniques corresponents.

Info: Conselh Generau d’Aran