Era region deth sud de França a un pes fòrça important ena economia d’Aran e pr’amor d’açò eth conselhèr d’Economia, Torisme e Promocion economica, Juan Antonio Serrano, afirme qu’era renovacion d’aguest conveni “aufrís a Aran ua grana oportunitat entà promocionar eth torisme d’iuèrn entara pròplèu tempsada e tanben compòrte un foment important entà publicitar es atractius deth territòri pendent tot er an”.

Eth govèrn deth Conselh Generau d’Aran a renauit entà quate ans mès eth convèni de collaboracion damb era oficina de Val d’Aran e Baqueira Beret en Tolosa, plaçada en numerò 39 dera Rue du Pharaon.

Aguest conveni, afirme eth conselhèr d’Economia, Torisme e Promocion Economica, Juan Antonio Serrano, “mos aufrís ua grana oportunitat entà promocionar eth torisme d’iuèrn ena Val d’Aran e Baqueira Beret de cara ara pròplèu tempsada d’esquí mès tanben compòrte un foment important entà publicitar es atractius deth territòri pendent tot er an”. E hig que: “des deth Conselh Generau d’Aran trabalham entà reactivar eth torisme d’ua forma responsable e prudenta en territòri auent en compde era situacion tan complicada que viuem pr’amor deth COVID-19”.

En aguest sens, era region sud de França, damb Midi-Pyrénées, a un pes fòrça important ena economia d’Aran e, per aguest motiu, era renovacion d’aguest convèni damb era oficina de Tolosa ei ua grana noticia entath territòri.

El Conselh Generau renova el conveni amb l’oficina de Val d’Aran i Baqueira Beret a Tolosa

La regió del sud de França té un pes molt important en l’economia d’Aran i, per aquest motiu, el conseller d’Economia, Turisme i Promoció econòmica, Juan Antonio Serrano, afirma que la renovació d’aquest conveni “ofereix a Aran una gran oportunitat per a promocionar el turisme d’hivern per a la pròxima temporada i també comporta un foment important per a publicitar els atractius del territori durant tot l’any”.

El govern del Conselh Generau d’Aran ha renovat per a quatre anys més el conveni de col·laboració amb l’oficina de Val d’Aran i Baqueira Beret a Tolosa, situada al número 39 de la Rue du Pharaon.

Aquest conveni, afirma el conseller d’Economia, Turisme i Promoció econòmica, Juan Antonio Serrano, “ens ofereix una gran oportunitat per a promocionar el turisme d’hivern a la Val d’Aran i Baqueira Beret de cara a la pròxima temporada d’esquí, però també comporta un foment important per a publicitar els atractius del territori durant tot l’any”. I afegeix que: “des del Conselh Generau d’Aran treballem per a reactivar el turisme d’una forma responsable i prudent al territori, tenint en compte la situació tan complicada que vivim a causa del COVID-19”.

En aquest sentit, la regió del sud de França, amb Midi-Pyrénées, té un pes molt important en l’economia d’Aran i, per aquest motiu, la renovació d’aquest conveni amb l’oficina de Tolosa és una gran notícia per al territori.

El Conselh Generau renueva el convenio con la oficina de Val d’Aran y Baqueira Beret en Toulouse

La región del sur de Francia tiene un peso muy importante en la economía de Aran y, por este motivo, el consejero de Economía, Turismo y Promoción económica, Juan Antonio Serrano, afirma que la renovación de este convenio “ofrece a Aran una gran oportunidad para promocionar el turismo de invierno para la próxima temporada y también comporta un fomento importante para publicitar los atractivos del territorio durante todo el año”.

El gobierno del Conselh Generau d’Aran ha renovado para cuatro años más el convenio de colaboración con la oficina de Val d’Aran y Baqueira Beret en Toulouse, situada en el número 39 de la Rue du Pharaon.

Este convenio, afirma el consejero de Economía, Turismo y Promoción económica, Juan Antonio Serrano, “nos ofrece una gran oportunidad para promocionar el turismo de invierno en el Valle de Aran y Baqueira Beret de cara a la próxima temporada de esquí, pero también comporta un fomento importante para publicitar los atractivos del territorio durante todo el año”. Y añade que: “desde el Conselh Generau d’Aran trabajamos para reactivar el turismo de una forma responsable y prudente en el territorio, teniendo en cuenta la situación tan complicada que vivimos a causa del COVID-19”.

En este sentido, la región del sur de Francia, con Midi-Pyrénées, tiene un peso muy importante en la economía de Aran y, por este motivo, la renovación de este convenio con la oficina de Toulouse es una gran noticia para el territorio.

Info: Conselh Generau d’Aran