A trauès deth departament de Territòri, Paisatge e Gestion ambientau s’a hèt arribar un comunicat as ramadèrs d’Aran en tot informar-les dera creacion d’un grop de voluntaris qu’aurà d’atier es sòns trabalhs en cas que sigue de besonh.

Eth conselhèr de Territòri, Paisatge e Gestion Ambientau deth Conselh Generau d’Aran, Francés Bruna, a hèt arribar as ramadèrs dera Val d’Aran que se cree un grop de persones voluntàries, que seran coordinadi peth pròpri departament deth Conselh Generau d’Aran entà ajudar a aqueri que, per motius de salut pendent era crisi deth COVID-19, non poguen atier eth sòn bestiar.

Tota aquera persona que volgue formar part d’aguest grop, pòt enviar un e-mail damb es sues donades a sindicatura@aran.org o en tot trucar ath telefon d’atencion ciutadana 973643251.

El gobierno del Conselh Generau d’Aran crea una red de apoyo a los ganaderos durante la crisis del COVID-19

A través del departamento de Territorio, Paisaje y Gestión ambiental se ha hecho llegar un comunicado a los ganaderos de Aran informándoles de la creación de un grupo de voluntarios que atenderá sus trabajos en el caso que sea necesario

El consejero de Territorio, Paisaje y Gestión Ambiental del Conselh Generau d’Aran, Francés Bruna, ha hecho llegar a los ganaderos del Valle de Aran la información de la creación de un grupo de personas voluntarias, que serán coordinados por el propio departamento del Conselh Generau para ayudar a aquellos que, por motivos de salud durante la crisis de la COVID-19, no puedan atender su ganado.

Toda aquella persona que quiera formar parte de este grupo, puede enviar un e-mail con sus datos a sindicatura@aran.org o llamar al teléfono de atención ciudadana 973643251.

El govern del Conselh Generau d’Aran crea una xarxa de suport als ramaders durant la crisi del COVID-19

A través del departament de Territori, Paisatge i Gestió ambiental s’ha fet arribar un comunicat als ramaders d’Aran informant-los de la creació d’un grup de voluntaris que atendrà els seus treballs en cas que sigui necessari

El conseller de Territori, Paisatge i Gestió Ambiental del Conselh Generau d’Aran, Francés Bruna, ha fet arribar als ramaders de la Val d’Aran la informació de la creació d’un grup de persones voluntàries, que seran coordinats pel propi departament del Conselh Generau per a ajudar a aquells que, per motius de salut durant la crisi de la COVID-19, no puguin atendre el seu bestiar.

Tota aquella persona que vulgui formar part d’aquest grup, pot enviar un e-mail amb les seves dades a sindicatura@aran.org o trucar al telèfon d’atenció ciutadana 973643251.

Info: Conselh Generau d’Aran

Foto: Arannotícies