Ager, en tot seguir eth plan de vacunacion gestionat peth departament de Salut dera Generalitat de Catalunya, s’inicièc era dusau fasa de vacunacion contra era COVID-19 ena Val d’Aran, que contunharà tanben pendent era tarde d’aué.

“Auem recebut 100 dòsis dera vacuna d’AstraZeneca/Oxford per part deth Departament de Salut, que se distribuiràn ath personau sanitari de dusau linha e personau essenciau, as qu’a citat eth pròpri departament” explicaue era sindica d’Aran, Maria Vergés.

En aguesti moments, ena Val d’Aran s’an administrat dejà es dues dòsis dera vacuna de Pfizer as usatgèrs e usatgères dera Residéncia Sant Antòni e eth centre de dia, ath personau sanitari e essenciau dera Residéncia e er Espitau Val d’Aran e tanben ath personau de transpòrt sanitari.

Comienza la segunda fase de vacunación contra la COVID-19 en el Valle de Aran

Ayer, siguiendo el plan de vacunación gestionado por el departamento de Salud de la Generalitat de Catalunya, se inició la segunda fase de vacunación contra la COVID-19 en el Valle de Aran, que continuará también durante la tarde de hoy.

“Hemos recibido 100 dosis de la vacuna de AstraZeneca/Oxford por parte del Departamento de Salud, que se distribuirán al personal sanitario de segunda línea y personal esencial, a quienes ha citado el propio departamento”, explicaba la síndica de Aran, Maria Vergés.

En estos momento, en el Valle de Aran se han administrado ya las dos dosis de la vacuna de Pfizer a los usuarios y usuarias de la Residencia Sant Antòni y del centro de día, al personal sanitario y esencial de la Residencia y el Espitau Val d’Aran y también al personal de transporte sanitario.

Comence la segona fase de vacunació contra la COVID-19 a la Val d’Aran

Ahir, seguint el pla de vacunació gestionat pel departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, es va iniciar la segona fase de vacunació contra la COVID-19 a la Val d’Aran, que continuarà durant la tarda d’avui.

“Hem rebut 100 dosi de la vacuna d’AstraZeneca/Oxford per part del Departament de Salut, que es distribuiran al personal sanitari de segona línia i personal essencial, als qui ha citat el propi departament”, explicava la síndica d’Aran, Maria Vergés.

En aquests moment, a la Val d’Aran s’han administrat ja les dues dosis de la vacuna de Pfizer als usuaris i usuàries de la Residència Sant Antòni i del centre de dia, al personal sanitari i essencial de la Residència i l’Espitau Val d’Aran i també al personal de transport sanitari.

Info: Conselh Generau d’Aran