L’equip repeteix l’estada a la Val d’Aran i ho fa enguany per tal de crear la seva pròpia bombolla de treball en la reincorporació dels futbolistes a l’activitat esportiva després de sis mesos d’aturada competitiva.

El conjunt blau s’ha desplaçat aquest matí cap a la demarcació pirinenca i la plantilla dirigida per Jesús Manuel García ‘Molo’ ja s’entrena al camp de futbol de Naut Aran, al municipi aranès de Garòs. En aquest escenari, la ‘bombolla blava’ prepara el present curs esportiu, inici oficial del qual està fixat pel cap de setmana del 24 i 25 d’octubre (el Lleida Esportiu descansa en la jornada inaugural del 17-18 d’octubre).

La plantilla dirigida per Jesús Manuel García ‘Molo’ ja s’entrena al camp de futbol de Naut Aran, al municipi aranès de Garòs

Grup estable de convivència

Els futbolistes treballen a la Val d’Aran sense data fixada de retorn, abans d’enllaçar amb el següent stage que portarà a terme l’equip i del qual s’informarà pròximament, juntament amb els amistosos previstos.

L’objectiu de tot plegat és crear una bombolla, és a dir, un grup estable i permanent de convivència entre jugadors, staff tècnic i membres del Club per garantir la traçabilitat i treballar de forma controlada i segura de cara a l’inici de la lliga.

Durant l’estada, l’equip podrà gaudir de les magnífiques instal·lacions que ofereix la Val d’Aran per realitzar-hi concentracions esportives de pretemporada

Les instal·lacions i l’entorn natural

Durant l’estada, l’equip podrà gaudir de les magnífiques instal·lacions que ofereix la Val d’Aran per realitzar-hi concentracions esportives de pretemporada. Equips de primera línia del món del futbol, del futbol sala i d’altres disciplines com el bàsquet elegeixen cada temporada aquesta destinació per portar a terme la seva preparació.

Tot en un entorn natural que suposa un atractiu afegit, pel seu encant paisatgístic i la possibilitat de dur-hi a terme tota classe d’activitats a la natura, enmig d’un paratge d’alta muntanya del Pirineu de Lleida.

Info i fotos: Lleida Esportiu