Er Ajuntament de Les, er an passat doblèc era partida entà sufragar era sua adquisicion, e balhar atau supòrt as familhes en uns moments sociaus e economics dificils. Enguan, er Ajuntament, a mantengut aguesta partida intacta en tot renauir er acòrd damb er AMPA.

Ath delà, eth consistòri contunhe damb eth programa de reciclatge de libres, iniciat hè mès de 10 ans ençà, e organizat per AMPA, en coordinacion damb era Escòla Alejandro Casona e er Ajuntament de Les.

Gràcies ad aguest projècte s’a creat un gran banc de libres de tèxte, que non sonque possibilite era sua reutilizacion e que redusís atau era inversion, se non que tanben eduque en valors e responsabilitat ara mainadèra.

El Ayuntamiento de Les vuelve a subvencionar los libros de texto y material escolar digital

El Ayuntamiento de Les, el año pasado dobló la partida para sufragar su adquisición, y así apoyar a las familias en unos momentos sociales y económicos difíciles. Este año, el Ayuntamiento, ha mantenido esta partida intacta renovando el acuerdo con el AMPA.

Además, el consistorio continúa con el programa de reciclaje de libros, iniciado hace más de 10 años, y organizado por el AMPA, en coordinación con la Escòla Alejandro Casona y el Ayuntamiento de Les.

Gracias a este proyecto se ha creado un gran banco de libros de texto, que no sólo posibilita su reutilización y reduce así la inversión, sino que también educa en valores y responsabilidad a los niños.

L’Ajuntament de Les torna a subvencionar els llibres de text i material escolar digital

L’Ajuntament de Les, l’any passat va doblar la partida per sufragar la seva adquisició, i així donar suport a les famílies en uns moments socials i econòmics difícils. Aquest any, l’Ajuntament, ha mantingut aquesta partida intacta renovant l’acord amb l’AMPA.

A més, el consistori continua amb el programa de reciclatge de llibres, iniciat fa més de 10 anys, i organitzat per l’AMPA, en coordinació amb l’Escòla Alejandro Casona i l’Ajuntament de Les.

Gràcies a aquest projecte s’ha creat un gran banc de llibres de text, que no només possibilita la seva reutilització i redueix així la inversió, sinó que també educa en valors i responsabilitat als nens.

Info: Ajuntament de Les