I aurà teatre familhar, jòcs de husta e sessions de cinèma infantil pendent es dissabtes pera tarde, e s’amiaràn a tèrme en desparièrs lòcs de Vielha.

A compdar deth pròplèu dissabte 3 de junhsèga, er Ajuntament de Vielha e Mijaran organize eth cicle “Ostiu en Familha”, damb desparières activitats dirigides a tota era familha, e que se poderàn gaudir pendent es mesi de junhsèga e agost.

Aguesta iniciativa includís ua sòrta d’activitats gratuïtes (teatre familhar, jòcs de husta e sessions de cinèma infantil), en tot amiar-se a tèrme cada dissabte pera tarde, en desparièrs lòcs de Vielha.

Eth programa d’activitats ei eth següent: 3 de junhsèga: Teatre Familhar “Els secrets de Mr. Stromboli” (damb El que me queda teatre) ena Plaça dera Glèisa, 10 de junhsèga: Session de cinèma infantil en Era Audiovisuau, 17 de junhsèga: Jòcs de husta (a cargue d’Art Faig) ena part nauta dera Avenguda Pas d’Arró, 24 de junhsèga: Teatre Familhar “A la fresca” (damb Ana Confetti) ena part nauta dera Avenguda Pas d’Arró, 31 de junhsèga: Jòcs de husta (a cargue d’Art Faig) ena Plaça d’Aran, 7 d’agost: Teatre Familhar “Remember Show” (damb Teatre Mòbil) ena Plaça dera Glèisa, 14 d’agost: Jòcs de husta (a cargue d’Art Faig) ena part nauta dera Avenguda Pas d’Arró, 21 d’agost: Session de cinèma infantil en Era Audiovisuau e, 28 d’agost: Teatre Familhar “Chef Nature” (damb Markeliñe) en Passeig dera Libertat.

Era melhora dera situacion en relacion ara pandémia permet tornar a realizar activitats qu’amasse a gent, mès en tot moment calerà complir damb es normes sanitàries vigentes

Ei de besonh rebrembar que pendent totes es activitats s’an de complir obligatòriament es mesures sanitàries vigentes pera pandémia dera COVID-19. Es activitats que se realizen en carrèr, en cas de mau temps s’amiarien a tèrme en Centre Polivalent.

“Des der Ajuntament de Vielha e Mijaran auem premanit aguest ample calendari d’activitats entar ostiu entà amenizar es tardes des dissabtes e qu’en pogue gaudir tota era familha”, comente era còsso de cultura, Raquel Martínez. E ahig que “era bona situacion en relacion ara pandémia permet començar a organizar activitats, e que, pòc a pòc, pogam tornar a ua cèrta normalitat”.

El Ayuntamiento de Vielha e Mijaran organiza el ciclo “Verano en Familia” con actividades familiares gratuitas durante los meses de julio y agosto

Habrá teatro familiar, juegos de madera y sesiones de cine infantil los sábados por la tarde, y se llevarán a cabo en diferentes lugares de Vielha.

A partir del próximo sábado 3 de julio, el Ayuntamiento de Vielha e Mijaran organiza el ciclo “Verano en Familia”, con diferentes actividades dirigidas a toda la familia, y que podrán disfrutarse durante los meses de julio y agosto.

Esta iniciativa incluye un conjunto de actividades gratuitas (teatro familiar, juegos de madera y sesiones de cine infantil), llevándose a cabo cada sábado por la tarde, en diferentes lugares de Vielha.

El programa de actividades es el siguiente: 3 de julio: Teatro Familiar “Els secrets de Mr. Stromboli” (con El que me queda teatre) en la Plaza de la Iglesia, 10 de julio: Sesión de cine infantil en Era Audiovisuau, 17 de julio: Juegos de madera (a cargo de Art Faig) en la parte alta de la Avenida Pas d’Arró, 24 de julio: Teatro Familiar “A la fresca” (con Ana Confetti) en la parte alta de la Avenida Pas d’Arró, 31 de julio: Juegos de madera (a cargo de Art Faig) en la Plaza d’Aran, 7 de agosto: Teatro Familiar “Remember Show” (con Teatre Mòbil) en la Plaza de la Iglesia, 14 de agosto: Juegos de madera (a cargo de Art Faig) en la parte alta de la Avenida Pas d’Arró, 21 de agosto: Sesión de cine infantil en Era Audiovisuau y, 28 de agosto: Teatro Familiar “Chef Nature” (con Markeliñe) en el Paseo de la Libertad.

La mejora de la situación en relación a la pandemia permite volver a realizar actividades que reúne a gente, pero en todo momento será necesario cumplir con las normas sanitarias vigentes

Cabe recordar que durante todas las actividades tienen que cumplirse obligatoriamente las medidas sanitarias vigentes por la pandemia de la COVID-19. Las actividades que se realicen en la calle, en caso de mal tiempo se llevarían a cabo en el Centro Polivalente.

“Desde el Ayuntamiento de Vielha e Mijaran hemos preparado este amplio calendario de actividades para el verano para amenizar las tardes de los sábados y que pueda disfrutar toda la familia”, comenta la concejala de cultura, Raquel Martínez. Y añade que “la buena situación en relación a la pandemia permite empezar a organizar actividades, y que, poco a poco, podamos volver a una cierta normalidad”.

L’Ajuntament de Vielha e Mijaran organitza el cicle “Estiu en Família” amb activitats familiars gratuïtes durant els mesos de juliol i agost

Hi haurà teatre familiar, jocs de fusta i sessions de cinema infantil els dissabtes a la tarda, i es duran a terme en diferents llocs de Vielha.

A partir del pròxim dissabte 3 de juliol, l’Ajuntament de Vielha e Mijaran organitza el cicle “Estiu en Família”, amb diferents activitats dirigides a tota la família, i que es podran gaudir durant els mesos de juliol i agost.

Aquesta iniciativa inclou un conjunt d’activitats gratuïtes (teatre familiar, jocs de fusta i sessions de cinema infantil), duent-se a terme cada dissabte a la tarda, en diferents llocs de Vielha.

El programa d’activitats és el següent: 3 de juliol: Teatre Familiar “Els secrets de Mr. Stromboli” (amb El que em queda teatre) a la Plaça de l’Església, 10 de juliol: Sessió de cinema infantil en Era Audiovisuau, 17 de juliol: Jocs de fusta (a càrrec d’Art Faig) a la part alta de l’Avinguda Pas d’Arró, 24 de juliol: Teatre Familiar “A la fresca” (amb Ana Confetti) a la part alta de l’Avinguda Pas d’Arró, 31 de juliol: Jocs de fusta (a càrrec d’Art Faig) a la Plaça d’Aran, 7 d’agost: Teatre Familiar “Remember Show” (amb Teatre Mòbil) a la Plaça de l’Església, 14 d’agost: Jocs de fusta (a càrrec d’Art Faig) a la part alta de l’Avinguda Pas d’Arró, 21 d’agost: Sessió de cinema infantil en Era Audiovisuau i, 28 d’agost: Teatre Familiar “Chef Nature” (amb Markeliñe) en el Passeig de la Llibertat.

La millora de la situació en relació a la pandèmia permet tornar a realitzar activitats que reuneix gent, però en tot moment serà necessari complir amb les normes sanitàries vigents

Cal recordar que durant totes les activitats s’han de complir obligatòriament les mesures sanitàries vigents per la pandèmia de la COVID-19. Les activitats que es realitzin al carrer, en cas de mal temps es durien a terme en el Centre Polivalent. “Des de l’Ajuntament de Vielha e Mijaran hem preparat aquest ampli calendari d’activitats per a l’estiu per a amenitzar les tardes dels dissabtes i que en pugui gaudir tota la família”, comenta la regidora de cultura, Raquel Martínez. I afegeix que “la bona situació en relació a la pandèmia permet començar a organitzar activitats, i que, poc a poc, puguem tornar a una certa normalitat”.

Info: Ajuntament de Vielha e Mijaran