Diferents restaurants aranesi an participat en aguesta campanha compartint autant recèptes tipiques dera Val d’Aran coma plats innovadors damb productes dera tèrra, en tot promocionar atau era gastronomia aranesa e arribar a tot eth mon a despièch dera actuau situacion sanitària e sociau.

Eth Conselh Generau d’Aran, a trauès de Foment Torisme Val d’Aran, a iniciat era campanha “Sabors d’Aran”, entà promocionar era gastronomia deth territòri a trauès des sòns restaurants, en tot dar a conéisher plats e productes tipics dera Val d’Aran.

“Damb aguesta campanha, cada setmana compartiram un vidèo gravat en collaboracion damb disparièrs restaurants deth territòri, a on codinèrs e codinères de gran nivèu mos ensenharàn a premanir autant plats tipics dera gastronomia aranesa coma plats innovadors damb productes dera tèrra”, explicaue eth conselhèr d’Economia, Torisme e Promocion Economica, Josep Canut.

“Er objectiu de ‘Sabors d’Aran’ ei promocionar es nòsti restaurants e era nòsta gastronomia per miei de contenguts audiovisuaus que pòden arribar a tot eth mon a trauès des naues tecnologies, en tot adaptar-mos ara actuau situacion sanitària e sociau”, manifestaue eth tanben conselhèr d’Economia, Torisme e Promocion Economica, Juan Antonio Serrano.

Restaurants coma Er Occitan, La Trastienda, Casa Turnay, Es Arraïtzes, Boixetes de Can Manel o Era Mòla, entre d’auti, an participat en aguesta campanha en tot compartir quauques des sues melhors recèptes.

Dejà se pòt veir e apréner a premanir ua sopa de ceba coma es que se premanissen en restaurant La Trastienda de Bossòst en http://ow.ly/NPHe50DxyvO

El Conselh Generau inicia “Sabores de Aran”, una campaña para promocionar la gastronomía aranesa

Diferentes restaurantes araneses han participado en esta campaña compartiendo tanto recetas típicas de la Val d’Aran como platos innovadores con productos de la tierra, promocionando así la gastronomía aranesa y llegando a todo el mundo a pesar de la actual situación sanitaria y social.

El Conselh Generau d’Aran, a través de Foment Torisme Val d’Aran, ha iniciado la campaña “Sabores de Aran”, para promocionar la gastronomía del territorio a través de sus restaurantes, dando a conocer así los platos y productos típicos de la Val d’Aran.

“Con esta campaña, cada semana compartiremos un video grabado en colaboración con distintos restaurantes del territorio, donde cocineros y cocineras de gran nivel nos enseñarán a preparar tanto platos típicos de la gastronomía aranesa como platos innovadores con productos de la tierra”, explicaba el consejero de Economía, Turismo y Promoción Económica, Josep Canut.

“El objetivo de Sabores de Aran es promocionar nuestros restaurantes y nuestra gastronomía por medio de contenidos audiovisuales que pueden llegar a cualquier lugar del mundo a través de las nuevas tecnologías, adaptándonos a la actual situación sanitaria y social”, manifestaba el también consejero de Economía, Turismo y Promoción Económica, Juan Antonio Serrano.

Restaurantes como Er Occitan, La Trastienda, Casa Turnay, Es Arraïtzes, Boixetes de Can Manel o Era Mòla, entre otros, han participado en esta campaña compartiendo algunas de sus mejores recetas. 

Ya se puede y aprender a preparar una sopa de cebolla como las que se hacen en el restaurante La Trastienda de Bossòst en http://ow.ly/NPHe50DxyvO

El Conselh Generau inicia “Sabors d’Aran”, una campanya per a promocionar la gastronomia aranesa

Diferents restaurants aranesos han participat en aquesta campanya compartint tant receptes típiques de la Val d’Aran com plats innovadors amb productes de la terra, promocionant així la gastronomia aranesa i arribant a tothom malgrat l’actual situació sanitària i social.

El Conselh Generau d’Aran, a través de Foment Torisme Val d’Aran, ha iniciat la campanya “Sabors d’Aran”, per a promocionar la gastronomia del territori a través dels seus restaurants, donant a conèixer així els plats i productes típics de la Val d’Aran.

“Amb aquesta campanya, cada setmana compartirem un vídeo gravat en col·laboració amb diferents restaurants del territori, on cuiners i cuineres de gran nivell ens ensenyaran a preparar tant plats típics de la gastronomia aranesa com plats innovadors amb productes de la terra”, explicava el conseller d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Josep Canut.

“L’objectiu de ‘Sabors d’Aran’ és promocionar els nostres restaurants i la nostra gastronomia per mitjà de continguts audiovisuals que poden arribar a qualsevol lloc del món a través de les noves tecnologies, adaptant-nos a l’actual situació sanitària i social”, manifestava el també conseller d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Juan Antonio Serrano.

Restaurants com Er Occitan, La Trastienda, Casa Turnay, Es Arraïtzes, Boixetes de Can Manel o Era Mòla, entre altres, han participat en aquesta campanya compartint algunes de les seves millors receptes.

Ja es pot veure i aprendre a preparar una sopa de ceba com les que es fan al restaurant La Trastienda de Bossòst a http://ow.ly/NPHe50DxyvO

Info: Conselh Generau d’Aran