Per dusau an consequtiu, damb er objectiu de dinamizar eth mes de seteme e trabalhar entà atreir un torisme interessat peth benestar e era natura, Foment Torisme Val d’Aran, amassa damb diferents professionaus d’aguest airau deth territòri, a organizat un ampli ventalh d’activitats beneficioses entara salut coma ioga, taichí, passejades o talhèrs de codina saludable, entre d’autes.

Un an mès, entath mes de seteme eth Conselh Generau d’Aran, a trauès de Foment Torisme Val d’Aran, a organizat ua complèta agenda damb mès de 40 activitats gratuïtes centrades en benestar, damb er objectiu de consolidar Aran coma un endret beneficiós entara salut, perfècte entà agarrar fòrces e renauir còs e ment.

“Deth govèrn d’Aran ençà trabalham entà aufrir as nòsti vistants tot tipe d’activitats entà que poguen gaudir ath maxim dera Val d’Aran” explicaue eth vicesindic e conselhèr d’Economia, Torisme e Promocion Economica, Juan Antonio Serrano, en tot híger que: “dehòra des mesi mès fòrts der ostiu contunham trabalhant, e volem dinamizar eth mes de seteme en tot demostrar qu’èm un territòri saludable, damb un entorn net e descongestionat e ua amplia aufèrta de professionaus qu’aufrissen tot tipe d’activitats e terapies naturaus”.

Compdant damb er entorn mès saludable coma scenari, pendent eth mes que ven s’amiaràn a tèrme sessions de iòga, biogroove, talhèrs de codina sana, meditacion, e passejades entà conectar damb era natura, entre d’autes activitats.

“Er entorn naturau dera Val d’Aran aufrís infinites possibilitats e pensam que, ara mès que jamès, era gent ei conscient dera importància dera salut física e mentau”, apunte eth conselhèr d’Economia, Torisme e Promocion Economica, Josep Canut: “damb aguest mes deth benestar complementaram es activitats fisiques, de relaxacion e connexion damb un madeish, damb es nòsti paisatges, gastronomia e auviatge culturau entà incrementar es resultats d’aguesta experiéncia unica”.

Aguesta iniciativa se complemente damb ua amplia aufèrta d’otèls e restaurants que, per miei des sòns servicis e infraestructures, cèrquen tanben eth benestar des sòns clients.

El Conselh Generau vuelve a organizar en septiembre e Mes del Bienestar en el Valle de Aran

Por segundo año consecutivo, con el objetivo de dinamizar el mes de septiembre y trabajar para atraer un turismo interesado en el bienestar y la naturaleza, Foment Torisme Val d’Aran, junto con distintos profesionales de este ámbito del territorio, ha organizado una amplia variedad de actividades beneficiosas para la salud como el yoga, taichí, paseos por la montaña o talleres de cocina saludable, entre otras.

Un año más, el Conselh Generau d’Aran, a través de Foment Torisme Val d’Aran, ha organizado una completa agenda con más de 40 actividades gratuitas centradas en el bienestar, con el objetivo de consolidar Aran como paraje beneficioso para la salud, perfecto para coger fuerzas y renovar cuerpo y mente.

“Desde el gobierno de Aran trabajamos para ofrecer a nuestros visitantes todo tipo de actividades para que puedan disfrutar al máximo de la Val d’Aran”, explicaba el vicesíndico y consejero de Economía, Turismo y Promoción Económica, Juan Antonio Serrano, añadiendo que: “fuera de los meses más fuertes del verano seguimos trabajando, y queremos dinamizar el  mes de septiembre demostrando que somos un territorio saludable, con un entorno limpio y descongestionado y una amplia oferta de profesionales que ofrecen todo tipo de actividades y terapias naturales”.

Contando con el entorno más saludable como escenario, durante el mes que viene se llevarán a cabo sesiones de yoga, biogroove, talleres de cocina sana, meditación y paseos para conectar con la naturaleza, entre otras actividades.

“El entorno natural de la Val d’Aran ofrece infinitas posibilidades y pensamos que, ahora más que nunca, la gente es consciente de la importancia de la salud física y mental” apunta el consejero de Economía, Turismo y Promoción Económica, Josep Canut: “con este mes del bienestar complementamos las actividades físicas, de relajación y conexión con uno mismo, con nuestros paisajes, gastronomía y patrimonio cultural para incrementar los resultados de esta experiencia única”.

Esta iniciativa se complementa con una amplia oferta de hoteles y restaurantes que, mediante sus servicios e infraestructuras, buscan también el bienestar de sus clientes.

El Conselh Generau torna a organitzar al setembre e Mes del Benestar a la Vall d’Aran

Per segon any consecutiu, amb l’objectiu de dinamitzar el mes de setembre i treballar per a atreure un turisme interessat en el benestar i la natura, Foment Torisme Val d’Aran, juntament amb diferents professionals d’aquest àmbit del territori, ha organitzat una àmplia varietat d’activitats beneficioses per a la salut com el ioga, taitxí, passejos per la muntanya o tallers de cuina saludable, entre altres.

Un any més, el Conselh Generau d’Aran, a través de Foment Torisme Val d’Aran, ha organitzat una completa agenda amb més de 40 activitats gratuïtes centrades en el benestar, amb l’objectiu de consolidar Aran com a paratge beneficiós per a la salut, perfecte per a agafar forces i renovar cos i ment.

“Des del govern d’Aran treballem per a oferir als nostres visitants tot tipus d’activitats perquè puguin gaudir al màxim de la Val d’Aran”, explicava el vicesíndic i conseller d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Juan Antonio Serrano, afegint que: “fora dels mesos més forts de l’estiu continuem treballant, i volem dinamitzar el mes de setembre demostrant que som un territori saludable, amb un entorn net i descongestionat i una àmplia oferta de professionals que ofereixen tot tipus d’activitats i teràpies naturals”.

Comptant amb l’entorn més saludable com a escenari, durant el mes que ve es duran a terme sessions de ioga, biogroove, tallers de cuina sana, meditació i passejos per a connectar amb la natura, entre altres activitats.

“L’entorn natural de la Val d’Aran ofereix infinites possibilitats i pensem que, ara més que mai, la gent és conscient de la importància de la salut física i mental” apunta el conseller d’Economia, Turisme i Promoció Econòmica, Josep Canut: “amb aquest mes del benestar complementem les activitats físiques, de relaxació i connexió amb un mateix, amb els nostres paisatges, gastronomia i patrimoni cultural per a incrementar els resultats d’aquesta experiència única”.

Aquesta iniciativa es complementa amb una àmplia oferta d’hotels i restaurants que, mitjançant els seus serveis i infraestructures, busquen també el benestar dels seus clients.

Info: Conselh Generau d’Aran / Foment Torisme Val d’Aran